Aanmelden bij Sifra

Josien

Toen ik op mijn 14e jaar een zusje kreeg maakte ik zwangerschap en geboorte bewust van dichtbij mee. Ik vond dat heel bijzonder en vanaf die tijd was het duidelijk dat ik verloskundige wilde worden.

Inmiddels heb ik ervaren dat het begeleiden van een zwangerschap en bevalling inderdaad een prachtige en uitdagende taak is.
Prachtig omdat het van zo dichtbij meemaken van het ontstaan van nieuw leven elke keer weer bijzonder is. Het is een voorrecht om zo dichtbij gezinnen te mogen komen.
Uitdagend omdat iedere vrouw anders is en daarmee een eigen manier van begeleiding en ondersteuning vraagt.
Daarom werk ik sinds 2000 met heel veel plezier als verloskundige in deze praktijk. Ik zie het als mijn doel om in deze taak dichtbij de vrouw te staan en haar tegelijkertijd op een rustige en professionele manier te helpen in de zwangerschap en bij de bevalling. Ik ben sinds 1999 gelukkig getrouwd met Sam. Sinds 2014 zijn we een pleegzorghuis gestart waar we pleegzorg bieden aan tieners. (www.10-site.nl) We wonen in Ederveen en genieten ervan om in onze vrije tijd met vrienden op te trekken. Daarnaast zijn we actief in onze kerkelijke gemeente in Veenendaal.

  • Sifra Verloskundigen Ede e.o.
  • Eikenlaan 13-6
  • 6711 MA Ede