Aanmelden bij Sifra

Femmy

Sinds 1985 werk ik in en geniet ik van deze praktijk. Na mijn opleiding tot verpleegkundige heb ik de opleiding verloskunde gevolgd in Londen en daar ook enige tijd gewerkt als verloskundige. Ik ben getrouwd met Henk en samen hebben een dochter gekregen. We wonen iets buiten Ede en genieten enorm van de tuin en enkele dieren om het huis. Naast wat vrijwilligerswerk maak ik graag reizen waarbij ik leer en misschien iets kan toevoegen in het leven van anderen. Zo heb ik twee jaar geleden korte tijd met vrouwen in Oeganda opgetrokken en daarvoor met prostituees in Thailand.

Binnen de praktijk verricht ik echo’s en vind uitdaging in het geven van informatieavonden. Recent heb ik de 2 jarige opleiding tot coach afgerond.

Iedereen ervaart zwanger zijn, bevallen en het hebben van een baby op een eigen manier. Het kan een prachtige, maar ook een moeilijke periode zijn. Ik wil graag samen met u zoeken naar de beste zorg voor u als aanstaande ouder en de begeleiding geven die u prettig vindt en nodig heeft.

  • Sifra Verloskundigen Ede e.o.
  • Eikenlaan 13-6
  • 6711 MA Ede