Aanmelden bij Sifra

Annemieke

De kunst om u als zwangere een toptijd te bezorgen! Daarom ben ik verloskundige geworden. Sinds 7 juli 2003 ben ik werkzaam in praktijk Sifra. Een keuze waar ik nog steeds heel blij mee ben. Intussen heb ik ook drie keer mogen ervaren wat zwanger zijn, bevallen en kraamtijd inhoudt. Maar vooral ook hoe ontzettend mooi het is om samen met mijn echtgenoot voor drie unieke persoontjes te mogen zorgen.

Elke dag weer geniet ik van mijn werk, de wonderen die je ziet, de contacten met de mensen, de relaties die je opbouwt, enz. De nachtelijke uurtjes vallen soms wat zwaar, maar als ik dan weer voldaan na een bevalling naar huis rij, weet ik weer waarom ik voor dit vak gekozen heb.

Sinds 4 september 2013 mag ik mij ook coach noemen. Dit betekent dat mensen die mentaal niet lekker in hun vel zitten of tegen (een bepaald aspect van) de zwangerschap, bevalling of kraamtijd erg opzien een gesprek met mij kunnen aanvragen. In dit gesprek gaan we samen zoeken naar oplossingen of ik geef oefeningen om het probleem actief aan te pakken.

Mijn doel in mijn werk is om zwangeren en hun partners te begeleiden met de visie: medisch verantwoord wat moet, eigen invulling zoveel als dat kan.

Tot ziens in de spreekkamer, of gewoon in de supermarkt!

  • Sifra Verloskundigen Ede e.o.
  • Eikenlaan 13-6
  • 6711 MA Ede