Aanmelden bij Sifra

Wie zijn wij

Omdat we persoonlijke aandacht heel belangrijk vinden, werken wij in twee kleine teams. Voor de begeleiding van uw zwangerschap, bevalling en kraamtijd zijn onze speerpunten: respectvolle professionele begeleiding en individuele persoonlijke aandacht. We hopen dat wij mee kunnen werken aan een onvergetelijke tijd voor u als aanstaande ouders!

Femmy Kuiper – Boer

Sinds 1985 werk ik in en geniet ik van deze praktijk. Na mijn opleiding tot verpleegkundige heb ik de opleiding verloskunde gevolgd in Londen en daar ook enige tijd gewerkt als verloskundige. Ik ben getrouwd met Henk en samen hebben een dochter gekregen. We wonen iets buiten Ede en genieten enorm van de tuin en enkele dieren om het huis. Naast wat vrijwilligerswerk rjoak ik graag reizen waarbij ik leer en misschien iets kan toevoegen in het leven van anderen. Zo heb ik twee jaar geleden korte tijd met vrouwen in Oeganda opgetrokken…

Lees meer over Femmy

Alineke Klont

In 1988 heb ik Rotterdam de studie verloskunde afgerond. Daarna heb ik 3 jaar waargenomen in verschillende praktijken in Nederland. Dit was voor mij een leerzame periode. In 1991 ben ik in Ede als verloskundige aan de slag gegaan. Ik werk na al die jaren nog steeds met veel plezier als verloskundige. De combinatie van het medisch handelen en emotionele ondersteuning aan mensen bieden geeft mij veel voldoening. Ik heb mij naast de reguliere verloskunde gespecialiseerd op het gebied van echo en pre-conceptiezorg.

Lees meer over Alineke

Heleen Som de Cerff – Houweling

Ik ben opgegroeid in een klein dorpje in het waterrijke Zuid- Holland. Na mijn middelbare school kon ik meteen beginnen aan de verloskundeopleiding in Kerkrade. Sinds 1995 werk ik met veel plezier op de Veluwe, in Ede. Ik ben getrouwd met Wim. Wij hebben samen een zoon (2008) en een dochter (2010) gekregen. We genieten van de Veluwse natuur in onze “achtertuin” en trekken er in onze vrije tijd graag op uit. Ik kan genieten van een mooi boek, muziek maken en als ik tijd heb creatief bezig zijn. Naast verloskundige ben ik ook echoscopiste. De echo’s maak…

Lees meer over Heleen

Josien van den Berg – Stelwagen

Toen ik op mijn 14e jaar een zusje kreeg maakte ik zwangerschap en geboorte bewust van dichtbij mee. Ik vond dat heel bijzonder en vanaf die tijd was het duidelijk dat ik verloskundige wilde worden.
Inmiddels heb ik ervaren dat het begeleiden van een zwangerschap en bevalling inderdaad een prachtige en uitdagende taak is.
Prachtig omdat het van zo dichtbij meemaken van het ontstaan van nieuw leven elke keer weer bijzonder is. Het is een voorrecht om zo dichtbij gezinnen te mogen komen.

Lees meer over Josien

Annemarie Scherphof

Na een heerlijke jeugd in Twente en een studie in Rotterdam mag ik mij sinds 2000 verloskundige noemen. Na een korte waarneming in Almelo ben ik in 2001 in Ede e.o. aan de slag gegaan. En nog steeds met heel veel plezier.
Naast mijn werk is reizen een van mijn passies. Zien hoe mooi de wereld en de mens kan zijn. Hoe bijzonder is het dan om dagelijks in mijn werk te zien hoe de levensreis van mensen begint. Van een piepklein knipperend hartje net zichtbaar op de echo, tot de geboorte van een verwacht kind. De geboorte van een gezin….

Lees meer over Annemarie

Annemieke van de Goor – Hendriks

De kunst om u als zwangere een toptijd te bezorgen! Daarom ben ik verloskundige geworden. Sinds 7 juli 2003 ben ik werkzaam in praktijk Sifra. Een keuze waar ik nog steeds heel blij mee ben. Intussen heb ik ook drie keer mogen ervaren wat zwanger zijn, bevallen en kraamtijd inhoudt. Maar vooral ook hoe ontzettend mooi het is om samen met mijn echtgenoot voor drie unieke persoontjes te mogen zorgen.

Elke dag weer geniet ik van mijn werk, de wonderen die je ziet…

Lees meer over Annemieke

Germa van Roekel

Op 11 Juni 1986 ben ik geboren in Ede. Mijn studie heb ik gedaan op de verloskundige academie te Groningen en in Juli 2009 ben ik afgestudeerd. Het eerste jaar na mijn afstuderen heb ik veel gewerkt in omgeving Amersfoort en Leusden. Vanaf 2010 kon ik aan het werk bij Sifra. Een praktijk in de omgeving waar ik ben opgegroeid en waar ik het erg naar mijn zin heb!

Verloskunde is een vak wat mij van jongs af aan al erg heeft aangetrokken. Ik ben opgegroeid op een boerderij waar nieuw leven bijna dagelijks een…

Lees meer over Germa

Mirjam Kroeze – van Barneveld

Sinds maart 2017 werkt Mirjam Kroeze in onze praktijk.
Meer info volgt spoedig.

Lees meer over Mirjam

Marjolein Dorst

Marjolein is onze nieuwe collega per 1 mei. Zij werkt in zowel Team Noord als Team Zuid.

Lees meer over Marjolein

Elina van Roekel

www.borstvoedingede.nl
Tel: 06-21192227

Mijn naam is Elina van Roekel-Ploeg, geboren en nog steeds woonachtig in de mooie gemeente Ede. Na mijn HBO-V studie werkte ik 10 jaar als Verpleegkundige Jeugdgezondheidszorg, op het consultatiebureau. Tijdens mijn stage deed ik een borstvoedingscursus bij Borstvoeding Natuurlijk. Hier is mijn enthousiasme voor het geven van borstvoeding geboren. Of misschien al eerder… toen ik zelf borstvoeding kreeg. Sinds 2012 ben ik…

Lees meer over Elina

Claudia van Oostrom

Sinds April 2009 ben ik werkzaam als praktijkassistente bij Sifra.
Op 30 mei 1968 ben ik geboren in Ede. Ik ben getrouwd met Kees en ben trotse moeder van onze 2 dochters. (1999 en 2000). Sinds 2000 zijn wij woonachtig in Lunteren waar wij het als gezin erg naar onze zin hebben!
Mijn werk bestaat hoofdzakelijk uit het beantwoorden van de telefoon. Daarnaast zijn er ook verschillende administratieve taken.  Het is een “sprankelende” baan waar ik vooral erg dankbaar voor ben.
Elke zwangerschap is uniek en wonderlijk, tot ziens op de praktijk!

 

Joke de Geit

Ik ben Joke de Geit -van Tuil.

Al 25 jaar ben ik werkzaam als praktijkassistente bij Sifra verloskundigen Ede e.o.
Mijn werk ontzettend afwisselend, dat maakt het dat ik het met veel plezier doe.
Het contact met de cliënten is daarvan het mooiste.
  • Sifra Verloskundigen Ede e.o.
  • Eikenlaan 13-6
  • 6711 MA Ede